Zoekt u een zaal voor een seminarie, een conferentie of een teambuilding ?

Denk dan aan la Tricoterie !

Onze ruimtes (verhuur)

Download de lijst van prijzen van onze ruimtes:

PDF - 30.3 kB


La Tricoterie beschikt over verschillende ruimtes verdeeld over 1200m2.

De huur van deze ruimtes kan gecombineerd worden en gaat altijd gepaard met een aantal diensten zoals de aanwezigheid van een beheerder, opkuis en de dranken (zie kaart).

Op het gelijkvloers beschikken we over 700m2 met 4 ruimtes: de grote inkomhal (ideaal voor tentoonstellingen), de ”Foyer” van 180m2 met bar en toiletten, de ”Mezzanine” (40m2) en de ”Salle des Arches” van 350m2.

De ”Salon”: deze nieuwe zaal van 240m2 is ideaal voor feesten, concerten, diners en evenementen met een loungesfeer dankzij de aanwezige zetels en gedempte verlichting.
Deze zaal kan tot 140 personen ontvangen bij zittende diners en rechtstaand tot 350 personen.

Onze binnenplaats van 100m2 is uitermate gezellig voor een aperitief of lunch; er is een grote witte muur, waarop enorme projecties kunnen worden gespeeld.

Onze locatie kan momenteel 30 tot 750 personen ontvangen. Het is mogelijk om een walkingdinner aan te bieden voor 400 personen, verdeeld over de 2 ruimtes op het gelijkvloers; of 200 personen (grote zaal) en 80 personen (”Foyer”) voor een zittend diner.

We beschikken tenslotte ook over een traiteurruimte en een professionele keuken.

Hier kunt u enkele bouwplannen vinden:

PDF - 332.8 kB
"Foyer" en Hal
PDF - 157.4 kB
"Mezzanine"
PDF - 297.1 kB
"Salle des arches"
PDF - 266.1 kB
"Salle des arches"

Catering

 • La Tricoterie beschikt over een professionele keuken en biedt een volledig cateringpakket aan voor uw walkingdinners, banketten, lunches, tapas, finger food, brunches, etc. Wij staan garant voor een gezellige keuken met seizoensproducten, waaronder zoveel mogelijk producten lokaal, fair trade zijn en afkomstig uit de biologische landbouw. Wij werken ook samen met meerdere partners, in het bijzonder voor specifieke verzoeken, grotere groepen, etc.

Diensten

 • Technische diensten

La Tricoterie is op vlak van techniek en materiaal goed voorzien en kan verschillende opdrachten op zich nemen: podiumverlichting of verlichting voor evenementen, thema of podia, projectieschermen, videoprojectors, geluidsinstallatie met draadloze accessoires, etc.

Onze technische fiche is beschikbaar op aanvraag.
Wij werken ook samen met partners voor de huur van specifieke elementen: specifiek meubilair, planten, audiovisueel materiaal, vertalingskabine’s, etc.

 • Artistieke prestaties en animaties

In samenwerking met “Rent-an-actor” bieden wij verschillende animaties en artistieke prestaties aan: Jazzband, obers (nep), clowns, tovenaars, dansers, zangers, improvisators, etc.

 • Foto’s en video’s

Wij bieden de mogelijkheid om uw evenement in beeld te brengen: fotoreportage, video-opnames, online fotogallerij, retouches & afdrukken foto’s, etc.

Denk eveneens voor uw feesten aan Flash Lab, een kunstmatige fotokabine die de leukste momenten van uw avond zal vereeuwigen (afdrukken in 30 seconden en tot 400 stuks).

 • Communicatie

La Tricoterie werkt samen met twee visuele communicatiebureau’s, die eveneens aan de basis liggen van het project: "Vertige vzw (voor de associatieve wereld) et Y-media bvba."

Als u de communicatie van uw evenement wenst toe te vertrouwen aan ons, dan kunnen wij uw affiches, uitnodigingen, flyers… ontwerpen en drukken, of ook een website voor uw evenement aanmaken!

Incentives en teambuilding

Uw bedrijf zoekt een nieuwe locatie voor het personeelsfeest? U wenst uw collega’s te verrassen en hen terzelfdertijd laten genieten van gezonde en duurzame voeding? U wenst uw seminarie kleur te geven met een teambuilding?

La Tricoterie biedt u verschillende concepten aan!

- IMPROSHOW: Samen met uw collega’s of klanten op het podium staan in een krankzinnige show begeleid door professionele improvisators

- Live COOKING: Collectieve kookles, aangepast naar wens, met gezellig diner en atelier ”Wine maker”

- Mind Wellness Institute: Voer een onderzoek uit met uw collega’s in het labyrint van La Tricoterie en los de raadsels op van onze acteurs

- ANIMATIONS Team Building: Artistieke ateliers begeleid door professionelen in plastische kunsten, zang, dans…Kortom, voldoende materie om boeiende uitdagingen voor te schotelen aan uw ploegen gedurende een halve of volledige dag!

Referenties

Wij hebben de kans gekregen om te mogen samenwerken met klanten uit verschillende sectoren, NGO, VZW, kleine en grote bedrijven, etc.; voor projecten zo divers als seminaries, culturele evenementen, verjaardags- of personeelsfeesten, maar ook conferenties of workshops.

Enkele voorbeelden:

 • «Jaarlijkse algemene vergadering: AZG»
 • «Internationale seminaries: CIDSE»
 • «Casting Televisie: France 3»
 • «Eindejaarsfeest: Delta Loyd, lota productions…»
 • «Conferenties en publieke debatten: PS, Ecolo…»
 • «Salon van de Wijnproducenten: Valor Event»
PNG - 138.4 kB

Parking en shuttledienst

 • Wilt u een parkeeroplossing aanbieden aan uw genodigden ?
  GIF - 4.9 kB

Wij moedigen u aan om te parkeren in de Interparking aan de Hallepoort (tegenover het ziekenhuis Bordet): een ondergrondse parking van 500 plaatsen met voordelige tarieven ‘s nachts (max. 5 euro) en in het weekend (max. 3 euro). Het is ook mogelijk om vooraf te reserveren voor uw evenement.

 • Wij bieden ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze shuttledienst (voertuig met 9 plaatsen) die voor een verbinding zorgt met La Tricoterie in 4 minuten.
 • Veel ecologischer is de optie om een busverbinding te voorzien van uw bureau tot aan La Tricoterie. Wij kunnen dit organiseren voor bedrijven en grote groepen.
©2013 -2017 Copyright - La Tricoterie ASBL - rue Théodore Verhaegen 158, 1060 Bruxelles
Site door Vertige ASBL