Leveringen - La Tricoterie - Fabrique de liens
Menu

Leveringen

Voor uw vergaderingen, businesslunches, familie of privéfeesten... bieden wij formules aan om te delen, die we per fiets kunnen leveren of dat u kunt meenemen!

FORMULES OM TE DELEN, VOOR ALLE GELEGENHEDEN

Onze formules zullen beschikbaar zijn in Brussel, vanaf 30 personen.

Ze brengen smaak en gezelligheid in uw zakelijke activiteiten (ontbijtreceptie, businesslunch, vergaderingen, koffiepauze, afscheidsdrankje) en in uw feesten met familie of vrienden (brunch, verjaardag, huisverwarmingsfeest, babyborrel, vrijgezellenfeest, vertrek op reis...).

Alles wordt bereid met verse, seizoensgebonden, biologische, lokale en fairtrade producten. Op de dag van uw bestelling kunt u besluiten om ze af te halen of te laten bezorgen. Bij de aankomst op de juiste lokatie, moet je gewoon jezelf bedienen en genieten!

HERBRUIKBARE CONTAINERS, VOOR EEN ’ZERO WASTE’ CATERING.

Al onze containers zijn gekozen om de hoeveelheid afval te beperken. Geen overbodige individuele verpakkingen meer! Hier wordt alles gedeeld op tafel: gebak en gevulde broden worden in manden geleverd, salades en tapas in potten, warme gerechten in royale stoofschotels...

Al deze herbruikbare containers worden aan u uitgeleend tegen betaling van een waarborg, die wordt terugbetaald zodra het materiaal wordt teruggegeven. Voor sommige voorbereidingen zal een beetje serviesgoed nodig zijn. Heb je er geen? Wij kunnen u natuurlijk ook voorzien van een aantal. Alles wordt dezelfde dag of de volgende dag opgehaald voor eenmalige bestellingen, of de dag van de volgende bestelling voor abonnementen. Een eenvoudige en efficiënte logistiek!

FIETSTOCHTEN, VOOR EEN ’ZERO EMISSION’ CATERINGSERVICE.

Om de ecologische voetafdruk van de bestellingen nog verder te verkleinen, worden sommige leveringen per bakfiets gedaan!

Contacteer ons op event(at)tricoterie.be voor meer details over onze formules of om uw gepersonaliseerde aanvragen te doen!

Suivez-vous sur

Linkedin

Facebook

Instagram